Über mich

Amy Post

Hallo bei meiner Webseite. Ich heiße Amy Post.

Toen ik begon dacht deze Blog in 2016 I het grappig om over hondfluitjes zou zijn te schrijven die op airwaves zijn geregistreerd en hoe deze geluiden de manier hebben beïnvloed leven wij ons leven.

Ik ga met hondfluitjes beginnen die meer „gezond verstand“ zijn en een beetje moeilijker te interpreteren. Hier is een verbinding met een andere blogposten die u kunt controleren als u meer van mijn meningen over hondfluitjes wilt. De volgende geluiden werden gebruikt in hondfluitjes terug in de dag. Dit zijn niet alle hondfluitjes die werden gebruikt maar zij hebben het gezond verstand in termen van het zijn de het meest meestal gehoorde geluiden. De gemeenschappelijkste zijn duidelijk in rood. Ik heb mijn adviezen over een paar andere geluiden die zijn gebruikt. Andere degenen in blauw zijn dingen die moeilijker zijn te bepalen maar ik zouden zeggen dat zij minder gezond verstand dan degenen zijn die ik net heb vermeld. De volgende geluiden hebben meer definitie. Eerste twee zijn gezond verstandgeluiden.

Mijn motto moet voorlichting uitspreiden en de manier veranderen het publiek over hondfluitjes en dierlijke wreedheid denkt.

Het is mijn hoop dat door mijn verhaal te delen, door de verhalen van mijn eigen honden te delen, mijn eigen leven, mijn eigen verhaal van misbruik, mijn eigen strijd, ik hoop om voorlichting op te heffen en verandering te brengen. Ik heb geen geld of steun voor dit maar het is mijn hartstocht en het is wat ik wil doen. Ik wil mensen het weten, dat de hondfluitjes niet alleen een woord die wordt gebruikt om aandacht te krijgen en een snelle lach zijn of te zeggen „u in dat?“ gelooft of „ik weet wat u enkel“. Zij worden gebruikt om een hond te kwetsen en te kwetsen. Zij kunnen zelfs worden gebruikt om mensen in gevaar te krijgen! Een fluiter zijn is een zeer ernstig en hoogst schadelijk te doen ding en zo is een hondfluiter. Deze blog is mijn manier om het woord van dit uit te spreiden zodat worden vele droevige en afschuwelijke dingenhonden gedwongen om te verdragen.

Ik heb heel wat ervaring omdat ik een meisje van het hondfluitje vele jaren was. Mijn honden floten langs bij me, mijn kinderen, passers, en zelfs vreemdelingen, enkele lastigere degenen die mensen zijn die in lijn buiten mijn huis of op de bus waren (de honden waren te beleefd om de lijn van honden te beginnen maar ik zou hen gelukkig moeten houden, kunt u me begrijpen). Als een persoon bij u of uw kinderen floot, betekende het u aan de verkeerde kant van de wet was.

Mijn honden werden opgeleid om goede sniffers te zijn omdat ik een hondpersoon ben. Ik ben een advocaat en ik had altijd honden voor de politie. Het vergde wat tijd alvorens de wet hen inhaalde, maar ik heb met hen gewerkt zolang ik de wet van de honden kon houden. Ik denk als zij behoorlijk werden opgeleid, zouden zij fijn zijn, en als niet, het zijn uw keus.

Waarom ik dit doe

Mijn hartstocht moet mensen helpen de wereld van hondfluitjes en hun gebruik begrijpen. Mijn blog is mijn afzet en ik wil u aanmoedigen om alle verschillende hondfluitjes te onderzoeken en degenen te vinden die u het best aanpassen. Meer die, beter daar zijn.

Hier is een voorbeeld van wat mogelijk is wanneer u een hondfluitje gebruikt:

1. U berijdt uw hond op de weg. U houdt in het midden van de weg op, en plotseling gaat uw hond „nastreeft“. De wind blaast weg, en de weg kijkt aardig. U bekijkt uw horloge en het is afgelopen 7am. U denkt u nooit tijd zult hebben om huis te krijgen, zodat beslist u de dag met de beste ochtendroutine te beginnen u kunt. Nu, hebt u een grote ochtend.

Hoffentlich magst du meine Webseite.

Amy!